Tillat Oss å Styre Deg Klar Av Smykker Fallgruver Andre Står Overfor

Du kan være i markedet for et stykke fine smykker for deg selv, din mor, forlovet eller beste venn. Du kan også finne glede i et håndlaget stykke laget av den spesielle noen. Ingen tvil om at du verdsetter og ønsker å ta vare på det du har. Denne artikkelen vil gi noen tips og triks for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av det.

Oppbevar smykkene dine i filt. Det er alltid irriterende når et stykke av dine favoritt smykker begynner å anløpe. For å holde det fra tarnishing, bare sørg for at du lagrer den riktig. Bruk en filtpose eller til og med en smykkeboks foret med filt. Det vil bidra til å holde smykker fra tarnishing.

Oppdag om de bærer pigger, bøyle øredobber, eller en annen type smykker. Dette vil gi deg en god ide om hvor du skal begynne når du kjøper det spesielle elementet.

Kostyme smykker må håndteres og lagres delikat. Mye av steinene i kostyme smykker er limt inn og ikke satt i. Derfor bør du ikke få kostyme smykker våt eller utsette det til sterke kjemikalier. Bare tørk den med en fuktig, varm klut, etterfulgt av en myk, tørr klut. Dette vil rense ut eventuelle rester og gjøre det se ut som ny, uten å skade den.

Når du kjøper smykker som en gave, er det viktig å vurdere kroppstypen til personen du handler for. Noen kroppstyper ser bedre ut med større eller mindre smykker. Tatt i bruk kroppen type mottakeren ville gjøre en stor forskjell om de faktisk vil bære smykker.

Når du kjøper smykker, spør en venn hva som ser bra ut på deg. Selv om du kanskje har en preferanse for gull, kan det vise seg å være at sølv faktisk ser best ut for deg og hudtonen din. Selvfølgelig bør du alltid vurdere din smak, men ikke gi avkall på råd fra andre om hva som får deg til å se best ut.

Hold alltid orden på alle smykkene dine på en måte som gir mening for deg. Det er mange flotte alternativer for smykker bokser og skuffe arrangører for å hjelpe deg å holde fine stykker i orden. På denne måten vet du nøyaktig hvor alt er når du trenger å bruke dine fineste stykker for å imponere!

Når du kjøper smykker, holde seg borte fra kjente navn merkevarer. Uten noen forskjell i kvalitet, bare å legge til navnet på en bestemt virksomhet til et element, kan øke prisen med så mye som 80 prosent. Prøv å bla gjennom stilene du liker på disse stedene, og sammenlign deretter butikken i butikker som har større sannsynlighet for å ha salg.

Hvis du planlegger å bo i sollyset i lengre tid, fjerne edelstener før hånd. Sollys kan ha en ødeleggende effekt på mange edelstener, sløver dem eller endre sin farge helt. Steiner som Quartz, Citrin og Amethyst er spesielt sårbare. Bedre å forlate steinene hjemme der de vil være trygge.

Ok, nå er du i virksomhet! Enten du er i markedet for et stykke fine smykker eller finne glede i noe håndlaget, ta vare på det slik at det varer. Bruk tips og triks i artikkelen ovenfor for å hjelpe deg med å nyte dine valg i lang tid!

http://rogalandsbunadsolv.com