Gamle smykker kan føles utdaterte, plettet og vel, bare gamle. Det trenger ikke være slik. Vintage er veldig «in» i disse dager, og mange gamle stykker kan gjøres om til noe nytt med bare en liten mengde arbeid. I denne artikkelen vil vi diskutere noen av de beste tipsene for å omformulere dine gamle brikker.

Gjør litt shopping når du ønsker å kjøpe noen diamanter. Ta en titt på diamantene på nært hold, og legg den ved siden av andre brikker du er interessert i. Vær imidlertid oppmerksom på at det er falske måter å få diamanten til å se bedre ut enn den er.

Ta av deg ringene når du er i dusjen. Det kan ofte være fristende å holde bryllupsbåndet eller løfteringen din hele tiden, men kjemikaliene i såpe, kroppsvask og sjampo kan ha negative effekter på ringen din. En annen stor grunn er at ringer ofte kan gli av og forsvinne ned i avløpet. Hold ringen din evig og trygg ved å fjerne den før du går inn i dusjen.

Hvis du mister sommerfuglstøtten til ørepyntene dine, kan du enkelt bytte dem ut. Lokale håndverksbutikker har erstatningsunderlag for øreringer i smykkene. Du finner dem i forskjellige metaller som sterlingsølv, gullbelegg, sølvbelegg eller sølvfarget metall. Du trenger ikke lenger å kaste ut dine gamle øreringer, du kan erstatte ryggen ganske rimelig.

Kjøp fargerike smykker for å parre med de samme svarte klærne. Den samme lille svarte kjolen kan virke som et helt nytt og spennende antrekk bare ved å legge til annet tilbehør. Fargede smykker skiller seg ut mot en mørk farge og gir deg et dynamisk utseende.

Hvis du kjøper smykkene dine fra en pantelager, må du sjekke deres kvalifikasjoner. Finn ut om de har erfaring med juveler, sertifiseringer, eller om de jobber med gemologer. En pantebutikk som jobber med disse artiklene regelmessig, bør være kvalifisert til å vurdere og selge smykker til riktig pris.

For å sikre at smykkene dine alltid ser passende ut, bør du vurdere anledningen før du velger stykker. Hvis du er på jobb, er det best å unngå chokere og øreringer. Perler er veldig allsidige, men er ikke ideelle for et veldig uformelt miljø. Hvis du bruker smykker som er ideelle for anledningen, kan du ikke se ut av sted.

Hold deg til ett utmerket smykke per antrekk, og velg enklere stykker for resten. Hvis du f.eks. Har på deg lange øreringer med skulderbeite, må du holde kjedet enkelt. Dette gir øynene et sted å hvile, og holder ensemblet ditt ikke så opptatt.

Når du gir en kvinne smykker, er det viktig å være kreativ når du gir dem det. Kvinner elsker spenning, og hvis du finner en morsom og spennende måte å gi henne smykkene, kan hun like det enda mer. Hun vil alltid ha en historie å fortelle til sine venner og familie om hvor søt og kreativ du var da du ga henne smykkene.

I denne artikkelen har vi hjulpet deg ved å gi noen tips om hvordan du kan re-purpose gamle smykker. Hvorfor kaste disse bitene når du kan gjøre dem om til noe du elsker? Med bare litt arbeid, minimal kostnad og knapt noen anstrengelse, kan du gjøre smykkestykkene dine nye igjen.